Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

10/03/2020

Рішення виконкому від 10.03.2020 № 69 «Про підсумки соціально-економічного розвитку Бердянської міської об’єднаної територіальної громади за 2019 рік»

Про підсумки соціально-економічного розвитку Бердянської міської об’єднаної територіальної громади за 2019 рік

Заслухавши та обговоривши інформацію начальника управління економіки виконавчого комітету Бердянської міської ради Орлової Ю.В. про підсумки соціально-економічного розвитку Бердянської міської об’єднаної територіальної громади за 2019 рік, згідно зі ст.27 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.25 Статуту територіальної громади міста Бердянська виконавчий комітет Бердянської міської ради

В И Р І Ш И В:

1. Інформацію начальника управління економіки виконавчого комітету Бердянської міської ради Орлової Ю.В. про підсумки соціальноекономічного розвитку Бердянської міської об’єднаної територіальної громади за 2019 рік, що додається, взяти до уваги.

2. Керівникам структурних підрозділів виконавчого комітету Бердянської міської ради відповідно до своїх повноважень, виконувачам обов’язків старости Азовського та Нововасилівського старостинських округів проаналізувати підсумки соціально-економічного розвитку Бердянської міської об’єднаної територіальної громади за 2019 рік для вжиття необхідних заходів для забезпечення збалансованого розвитку територіальної громади у 2020 році.

3. Управлінню економіки виконавчого комітету Бердянської міської ради (Орлова Ю.В.) здійснювати щоквартальний економічний аналіз показників соціально-економічного розвитку Бердянської міської об’єднаної територіальної громади у порівнянні з іншими містами Запорізької області, інформацію надавати на розгляд міському голові для прийняття відповідних управлінських рішень.

4. Рішення виконавчого комітету Бердянської міської ради від 09.04.2019 №123 “Про підсумки соціально-економічного розвитку міста за 2018 рік” зняти з контролю, як таке, що виконано в цілому.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дойнову Ю.В.

Міський голова Володимир ЧЕПУРНИЙ

Додаток

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення