Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

13/04/2021

Рішення виконкому від 13.04.2021 № 114 «Звіт про роботу відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту виконавчого комітету Бердянської міської ради за 2020 рік»

Звіт про роботу відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту виконавчого комітету Бердянської міської ради за 2020 рік

За інформацією начальника відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту виконавчого комітету Бердянської міської ради (далі – відділ) Комарової І.В. про роботу відділу у 2020 році, робота відділу була спрямована на забезпечення розвитку бюджетних установ та організацій комунальної власності на території Бердянської міської територіальної громади шляхом реалізації інноваційно-інвестиційної політики і політики енергоменеджменту та енергоефективності. Враховуючи вищезазначене, згідно зі ст. ст. 27, 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 25, 125 Статуту територіальної громади міста Бердянська виконавчий комітет Бердянської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Інформацію начальника відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту виконавчого комітету Бердянської міської ради Комарової І.В. про роботу відділу за 2020 рік, що додається, взяти до уваги.

2. Вважати діяльність відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту виконавчого комітету Бердянської міської ради у 2020 році задовільною.

3. Відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту виконавчого комітету Бердянської міської ради (Комарова І.В.) продовжити роботу за основними перспективними завданнями у 2021 році, спрямованими на реалізацію інноваційно-інвестиційної політики і політики енергоменеджменту та енергоефективності з метою забезпечення розвитку бюджетних установ та організацій комунальної власності на території Бердянської міської територіальної громади.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Муху Ю.М.

Міський голова Валерій БАРАНОВ

Додаток

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення