Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

13/03/2020

Розпорядження міського голови від 13.03.2020 № 70-р «Про створення постійно діючої робочої комісії з протидії нелегальному виробництву, обігу, реалізації алкогольної продукції та марок акцизного податку при виконавчому комітеті Бердянської міської ради»

Про створення постійно діючої робочої комісії з протидії нелегальному виробництву, обігу, реалізації алкогольної продукції та марок акцизного податку при виконавчому комітеті Бердянської міської ради

Керуючись ст. 42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, на виконання доручення Кабінету Міністрів України від 13.02.2020 № 6157/0/1-20, з метою протидії нелегальному виробництву, обігу, реалізації алкогольної продукції та запобігання поширенню на території Бердянської міської об`єднаної територіальної громади продукції сурогатного алкоголю

ЗОБОВ`ЯЗУЮ:

1. Створити постійно діючу робочу комісію з протидії нелегальному виробництву, обігу, реалізації алкогольної продукції та марок акцизного податку при виконавчому комітеті Бердянської міської ради ( далі – робоча комісія) та затвердити її склад, що додається.

2. Робочій комісії проводити засідання щомісяця для розгляду звернень громадян та інформування населення щодо прийнятих заходів.

3. Сектору «Прес-служба» міської ради та виконавчого комітету Бердянської міської ради (Єгорова І.О.) інформувати жителів Бердянської міської об`єднаної територіальної громади про проведені робочою комісією заходи на офіційному сайті Бердянської міської ради.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

Міський голова Володимир ЧЕПУРНИЙ