Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

07/07/2020

Рішення виконкому від 07.07.2020 № 222 «Про створення робочої комісії з питань ярмарків»

Про створення робочої комісії з питань ярмарків

Згідно зі ст.40 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.91 Статуту територіальної громади міста Бердянська, Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 21.10.2011 № 244 “Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності”, п. 9.3 Правил благоустрою, забезпечення чистоти, порядку та додержання тиші в громадських місцях міста Бердянська в новій редакції (зі змінами), затверджених рішенням двадцять п’ятої (позачергової) сесії Бердянської міської ради VІ скликання від 30.05.2012 №5, Порядком проведення ярмарків на території м. Бердянськ, затвердженим рішенням виконавчого комітету Бердянської міської ради від 04.04.2018 № 104, виконавчий комітет Бердянської міської ради

В И Р І Ш И В:

1. Створити робочу комісію з питань ярмарків (далі робоча комісія) та затвердити її посадовий склад, що додається.

2. Робочій комісії:

1) Здійснювати перевірку наявності договору на здійснення діяльності у ярмарковому об'єкті (в тому числі безпосередньо на території ярмарку).

2) Виявляти факти самовільного розміщення майна на території ярмарку та інших порушень Порядку проведення ярмарків на території м. Бердянськ.

3) Розглядати звернення суб'єктів ярмаркової діяльності щодо виявлених порушень під час проведення ярмарку.

4) З метою фіксації порушень та інших фактів складати відповідні акти, в тому числі щодо огляду території ярмарку. Розгляд питань, віднесених до компетенції робочої комісії, здійснювати на засіданнях робочої комісії, за результатом розгляду яких оформлювати протокол. 

5) У разі невиконання вимог Порядку проведення ярмарків на території м. Бердянськ щодо звільнення території ярмарку від самовільно розміщеного майна власником такого майна, а також коли власник самовільно розміщеного майна невідомий, негайно направляти протоколи засідань комісії з доданими до них матеріалами міському голові для вжиття відповідних заходів щодо звільнення території ярмарку.

3. Рекомендувати Бердянському відділу поліції ГУ Національної поліції України в Запорізькій області (Дружиненко С.Г.) забезпечити громадський порядок при здійсненні робочою комісією своїх повноважень.

4. Визнати такими, що втратили чинність рішення виконавчого комітету Бердянської міської ради від 25.04.2018 № 151 «Про створення робочої комісії з питань ярмарків», від 10.07.2018 № 269 «Про затвердження нового посадового складу робочої комісії з питань ярмарків».

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дойнову Ю.В.

Міський голова Володимир ЧЕПУРНИЙ

Додаток