Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

05/11/2021

Розпорядження міського голови від 05.11.2021 № 339-р «Про затвердження плану заходів з проведення щорічної Міжнародної кампанії «16 днів проти насильства» з 25 листопада по 10 грудня 2021 року на території Бердянської міської територіальної громади»

Про затвердження плану заходів з проведення щорічної Міжнародної кампанії «16 днів проти насильства» з 25 листопада по 10 грудня 2021 року на території Бердянської міської територіальної громади

Керуючись ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою виконання Законів України «Про запобігання та протидію домашньому насильству», «Про забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків», Державної соціальної програми запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі на період до 2025 року, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 24.02.2021 № 145, розпорядження міського голови від 28.01.2021 № 25-р «Про затвердження плану заходів із запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі у Бердянській міській територіальній громаді на 2021 рік», згідно з ст. 87 Статуту територіальної громади міста Бердянська, на виконання протокольного рішення засідання Координаційної ради з питань ґендерної рівності, запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі, протидії торгівлі людьми, впровадження Національного плану дій з виконання резолюції Ради Безпеки ООН 1325 «Жінки, мир, безпека» від 01.11.2021 № 4

ЗОБОВ`ЯЗУЮ:

1. Затвердити план заходів з проведення щорічної Міжнародної кампанії «16 днів проти насильства» з 25 листопада по 10 грудня 2021 року на території Бердянської міської територіальної громади (далі – План), що додається.

2. Керівникам структурних підрозділів виконавчого комітету Бердянської міської ради, Бердянського міського центру соціальних служб, Комунальної установи “Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)” Бердянської міської ради, що беруть участь у виконанні Плану, та рекомендувати керівникам Бердянського районного відділу поліції ГУ НП в Запорізькій області, Бердянського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, громадських організацій «Сяйво надії», “Жінка майбутнього”, забезпечити:

1) виконання Плану в межах повноважень; 

2) надання до управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Бердянської міської ради Запорізької області інформації про стан виконання Плану до 12 грудня 2021 року. 3. Управлінню праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Бердянської міської ради (Токмань Н.А.) надати міському голові до 20 грудня 2021 року інформацію про стан виконання цього розпорядження.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Васильчишину В.М.

Міський голова Валерій БАРАНОВ