Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

28/12/2021

Розпорядження міського голови від 28.12.2021 № 398-р «Про затвердження Плану заходів щодо здійснення державної регуляторної політики виконавчими органами Бердянської міської ради на 2022 рік»

Про затвердження Плану заходів щодо здійснення державної регуляторної політики виконавчими органами Бердянської міської ради на 2022 рік

Керуючись Законом України „Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”, ст. 42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 87 Статуту територіальної громади міста Бердянська, розпорядженням голови Запорізької обласної державної адміністрації від 16.03.2021 № 163 „Про План заходів щодо реалізації державної регуляторної політики в Запорізькій області”,

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Затвердити:

1) План заходів щодо здійснення державної регуляторної політики виконавчими органами Бердянської міської ради на 2022 рік, згідно з додатком 1.

2) Реєстр власних регуляторних актів Бердянської міської ради та її виконавчого комітету, згідно з додатком 2.

3) План – графік з відстеження результативності регуляторних актів Бердянської міської ради та її виконавчого комітету на 2022 рік, згідно з додатком 3.

2. Керівникам виконавчих органів Бердянської міської ради, розробникам регуляторних актів, забезпечити:

1) Постійне дотримання вимог Закону України “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності” та Методики проведення аналізу впливу регуляторного акта, затвердженої Постановою Кабінету Міністрів України від 11.03.2004 № 308 зі змінами, при здійсненні регуляторної діяльності.

2) Перегляд та актуалізацію власних регуляторних актів при змінах чинного законодавства.

3) Подання до управління економіки виконавчого комітету Бердянської міської ради змін та доповнень до реєстру власних регуляторних актів Бердянської міської ради та її виконавчого комітету, у разі прийняття, внесення змін або скасування регуляторних актів, у десятиденний термін з дня набрання чинності відповідного нормативно-правового акта.

4) Додержання термінів: - виконання заходів з відстеження результативності регуляторних актів; - підготовки проєктів регуляторних актів відповідно до планів діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів на 2022 рік.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

Виконувач обов’язків міського голови, секретар міської ради Олександр СВІДЛО

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3