Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

18/06/2020

Рішення виконкому від 18.06.2020 № 217 «Про проведення ярмарку “Бердянський ярмарок - 2020”»

Про проведення ярмарку “Бердянський ярмарок - 2020”

Відповідно до ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 25 Статуту територіальної громади міста Бердянська, рішень виконавчого комітету Бердянської міської ради від 04.04.2018 № 104 «Про проведення ярмарків та сприяння розвитку всіх форм торгівлі у м. Бердянськ», від 10.06.2020 № 214 “Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Бердянської міської ради від 28.05.2020 № 188 „Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Бердянської міської ради від 11.02.2020 № 34 „Про затвердження переліку ярмарків, проведення яких заплановано у м. Бердянськ у 2020 році”, враховуючи рішення сімдесят дев’ятої сесії Бердянської міської ради VII скликання від 30.04.2020 № 40 “Про депутатський запит депутата Бердянської міської ради Сушко Б.В.”, виконавчий комітет Бердянської міської ради

В И Р І Ш И В:

1. Організатору ярмарку “Бердянський ярмарок - 2020” (далі - Ярмарок) управлінню економіки виконкому Бердянської міської ради (Орлова Ю.В.):

1) Вжити заходів щодо виготовлення Схеми проведення Ярмарку та розміщення (дислокації) ярмаркових об’єктів.

2) З метою дотримання прозорості участі суб’єктів господарювання у Ярмарку провести відбір його учасників шляхом проведення аукціону.

2. Доручити начальнику управління економіки виконкому Бердянської міської ради Орловій Ю.В.:

- за результатами проведених аукціонів укласти з Переможцями договори на здійснення діяльності у ярмарковому об'єкті під час проведення Ярмарку;

- укласти договори на здійснення діяльності у ярмарковому об'єкті під час проведення Ярмарку з власниками об'єктів нерухомості, до яких безпосередньо прилягають ярмаркові об'єкти згідно зі Схемою проведення ярмарку та розміщення (дислокації) ярмаркових об'єктів, за наявності відповідної заяви суб'єкта господарювання та доданих належно оформлених документів, які підтверджують право власності на об'єкт нерухомості, за стартовою ціною із розрахунку кількості посадкових блоків орієнтовним розміром 7,2 кв.м.

3. З метою реалізації доручень, визначених у п. 2 цього рішення, видати начальнику управління економіки виконкому Бердянської міської ради Орловій Ю.В. довіреність.

4. Організатору Ярмарку в частині технічного забезпечення - Комунальному підприємству Бердянської міської ради "Бердянський центральний ринок" (Пікуль В.В.) за результатами проведених аукціонів укласти з Переможцями договори компенсації вартості електрозабезпечення, обслуговування електричних мереж та електрообладнання ярмаркових об'єктів.

5. Визначити стартову ціну Об'єкта аукціону (право укладення договору на здійснення діяльності у ярмарковому об'єкті під час проведення Ярмарку) у розмірі 4055,00 грн за 1,0 кв.м.

6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дойнову Ю.В.

Виконувач обов’язків міського голови, секретар міської ради Олексій ХОЛОД