Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

09/06/2020

Рішення виконкому від 09.06.2020 № 192 «Про погодження Інвестиційної програми Приватного акціонерного товариства «Бердянське підприємство теплових мереж» на 2020 рік (зі змінами)»

Про погодження Інвестиційної програми Приватного акціонерного товариства «Бердянське підприємство теплових мереж» на 2020 рік (зі змінами)

Керуючись ст.28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.13 Закону України «Про теплопостачання», Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 14.12.2012 № 630 «Про затвердження порядків розроблення, погодження та затвердження інвестиційних програм суб’єктів господарювання у сферах теплопостачання, централізованого водопостачання та водовідведення» зі змінами, постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг від 14.12.2012 № 381 «Про затвердження порядків розроблення, погодження та затвердження інвестиційних програм суб’єктів господарювання у сферах теплопостачання, централізованого водопостачання та водовідведення», ст. 25 Статуту територіальної громади міста Бердянська та на підставі листа-заяви Приватного акціонерного товариства «Бердянське підприємство теплових мереж» від 08.04.2020 № 987 щодо погодження Інвестиційної програми підприємства на 2020 рік (зі змінами) виконавчий комітет Бердянської міської ради

В И Р І Ш И В:

1. Погодити Інвестиційну програму Приватного акціонерного товариства «Бердянське підприємство теплових мереж» на 2020 рік (зі змінами) (далі Інвестиційна програма), що додається.

2. Проведення реконструкції, перебудови, добудови, технічного переоснащення та інших поліпшень, визначених Інвестиційною програмою, можливо за наявності відповідного рішення (згоди) Бердянської міської ради.

3. Визначити таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету Бердянської міської ради від 10.12.2019 № 384 «Про погодження Інвестиційної програми Приватного акціонерного товариства «Бердянське підприємство теплових мереж» на 2020 рік».

4. Відповідальність за виконання Інвестиційної програми покласти на голову правління Приватного акціонерного товариства «Бердянське підприємство теплових мереж» Литовченка Ю.А.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Горячова Г.Г.

Міський голова Володимир ЧЕПУРНИЙ

Додаток