Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

20/12/2021

Розпорядження міського голови від 20.12.2021 № 388-р «Про визначення головного розпорядника коштів»

Про визначення головного розпорядника коштів

Керуючись ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.78 Бюджетного кодексу України, розпорядженням голови обласної державної адміністрації від 20.12.2021 №836 «Про розподіл субвенції на погашення заборгованості з різниці в тарифах», п.3 рішення міської ради від 24.12.2020 №21 «Про бюджет Бердянської міської територіальної громади на 2021 рік»,

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Збільшити доходну частину спеціального фонду бюджету за кодом 41052900 «Субвенція з місцевого бюджету на погашення різниці між фактичною вартістю теплової енергії, послуг з централізованого опалення, постачання гарячої води, централізованого водопостачання та водовідведення, постачання холодної води та водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем), що вироблялися, транспортувалися та постачалися населенню, бюджетним установам і організаціям та/або іншим підприємствам теплопостачання, централізованого питного водопостачання та водовідведення, які надають такі послуги, та тарифами, що затверджувалися та/або погоджувалися органами державної влади чи місцевого самоврядування, за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету» на 59440312,00 грн (п’ятдесят дев’ять мільйонів чотириста сорок тисяч триста дванадцять гривень 00 коп.).

2. Збільшити видаткову частину спеціального фонду бюджету за кодом 1216072 «Погашення різниці між фактичною вартістю теплової енергії, послуг з централізованого опалення, постачання гарячої води, централізованого водопостачання та водовідведення, постачання холодної води та водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем), що вироблялися, транспортувалися та постачалися населенню, бюджетним установам і організаціям та/або іншим підприємствам теплопостачання, централізованого питного водопостачання та водовідведення, які надають населенню такі послуги, та тарифами, що затверджувалися та/або погоджувалися органами державної влади чи місцевого самоврядування за рахунок субвенції з державного бюджету» на 59440312,00 грн (п’ятдесят дев’ять мільйонів чотириста сорок тисяч триста дванадцять гривень 00 коп.).

3. Визначити головним розпорядником коштів субвенції управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету Бердянської міської ради (Кузнецов О.М.).

4. Фінансовому управлінню виконавчого комітету Бердянської міської ради (Бочкова Н.М.) та головному розпоряднику коштів субвенції – управлінню житлово-комунального господарства виконавчого комітету Бердянської міської ради (Кузнецов О.М.) внести зміни, визначені пунктами 1,2 цього розпорядження, до розпису бюджету Бердянської міської територіальної громади на 2021 рік та кошторисних призначень.

5. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

Виконувач обов’язків міського голови, секретар міської ради Олександр СВІДЛО