Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

30/12/2021

Розпорядження міського голови від 30.12.2021 № 400-р «Про роботу аварійних служб під час новорічних і різдвяних свят»

Про роботу аварійних служб під час новорічних і різдвяних свят

Згідно зі ст. 42 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", ст.ст. 75, 76, 79 Кодексу цивільного захисту України, ст. 87 Статуту територіальної громади міста Бердянська, враховуючи розпорядження голови Запорізької обласної державної адміністрації від 21.10.2021 № 702 "Про роботу органів управління та сил цивільного захисту області із запобігання та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, пов'язаних з можливими несприятливими умовами осінньо-зимового періоду 2021/2022 років у Запорізькій області", з метою оперативного реагування на виникнення надзвичайних ситуацій, пов'язаних з можливими несприятливими умовами під час святкування новорічних та різдвяних свят (великі опади у вигляді дощу або снігу, сильні морози, вітер, хуртовина, налипання мокрого снігу, ожеледь та інше), а також з метою забезпечення надійності систем життєзабезпечення населення

ЗОБОВ`ЯЗУЮ:

1. Керівникам КСП “Зеленгосп” БМР, КП “Бердянськекотранс” БМР, КП “Бердянськводоканал” БМР, КП “Житлосервіс - 2А” БМР, КП “Компос” БМР, КП ЕМЗО “Міськсвітло” БМР, начальникам Бердянського міськрайонного району електромереж ПАТ «Запоріжжяобленерго», Бердянського відділення АТ “Запоріжгаз”, голові правління ПрАТ „Бердянське підприємство теплових мереж” та директору ТОВ «КК «КомЕнерго-Бердянськ» на період з 31.12.2021 по 10.01.2022 р.р.:

- розробити та надати до 31.12.2021 р. графіки чергування аварійних бригад на підприємствах у святкові дні січня 2022 року заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Федосову В.М. та в.о. начальника управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету Бердянської міської ради Кузнецову О.М. із зазначенням займаних посад, П.І.Б. відповідальних осіб та працівників підприємств, їх контактного телефону. Надавати щоденну інформацію у разі виникнення надзвичайних ситуацій, аварій тощо; 

- усилити аварійні бригади та забезпечити їх цілодобову роботу для швидкого реагування при надзвичайних ситуаціях;

- забезпечити матеріальний резерв, наявність морозостійких паливомастильних матеріалів і сипучих протиожеледних засобів на випадок виникнення аварійних ситуацій та несприятливих погодних умов;

2. Директору КП “Бердянськекотранс” БМР Зуєву І.А. забезпечити повний склад робітників для виконання робіт з утримання у належному стані доріг, вулиць, тротуарів під час несприятливих погодних умов.

3. Керівники підприємств несуть персональну відповідальність за неналежне реагування та несвоєчасну організацію підлеглими ліквідації аварійних ситуацій, що можуть виникнути на підпорядкованих підприємству об’єктах під час святкових та вихідних днів.

4. Призначити в.о. начальника управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету Бердянської міської ради Кузнецова О.М. відповідальним за організацію робіт аварійних служб під час новорічних та різдвяних свят. Кузнецову О.М. протягом святкових днів проводити моніторинг, координацію та, у разі необхідності, організацію робіт з ліквідації аварійних ситуацій.

5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Федосова В.М.

Виконувач обов'язків міського голови, секретар міської ради Олександр СВІДЛО