Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

11/02/2020

Рішення виконкому від 11.02.2020 № 45 «Про затвердження нового посадового складу постійної міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій»

Про затвердження нового посадового складу постійної міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Згідно з ст. 38 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Постановою Кабінету Міністрів України від 17.06.2015 № 409 «Про затвердження Типового положення про регіональну та місцеву комісію з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій» зі змінами, ст. 91 Статуту територіальної громади міста Бердянська, з метою вдосконалення роботи постійної міської комісії з питань техногенноекологічної безпеки та надзвичайних ситуацій виконавчий комітет Бердянської міської ради

В И Р І Ш И В:

1. Затвердити новий посадовий склад постійної міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що додається.

2. Визнати таким, що втратило чинність, рішення виконавчого комітету Бердянської міської ради від 13.12.2016 № 434 “Про затвердження посадового складу постійної міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій ”.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на Бердянського міського голову Чепурного В.П.

Міський голова Володимир ЧЕПУРНИЙ

Додаток