Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

14/01/2020

Рішення виконкому від 14.01.2020 № 8 «Про організацію харчування хворих у стаціонарних відділеннях КНП БМР «Бердянське територіальне медичне об’єднання» у 2020 році»

Про організацію харчування хворих у стаціонарних відділеннях КНП БМР «Бердянське територіальне медичне об’єднання» у 2020 році

Заслухавши та обговоривши інформацію начальника відділу охорони здоров’я виконавчого комітету Бердянської міської ради Марч Т.І. про організацію харчування хворих у стаціонарних відділеннях КНП БМР «Бердянське територіальне медичне об’єднання», виконавчий комітет міської ради зазначає, що харчування є однією з необхідних фізіологічних потреб людського організму, а харчування хворого є невід’ємної складової лікувального процесу. Для організації харчування пацієнтів, які знаходяться на стаціонарному лікуванні у відділеннях КНП БМР «Бердянське територіальне медичне об’єднання», у 2020 році, в межах фінансування, затвердженого рішенням сесії Бердянської міської ради від 21.12.2019 № 90 «Про бюджет Бердянської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік» встановити вартість харчування у розмірі: госпітальні ліжка – до 30,45 грн., інші ліжка – до 11,10 грн. Згідно з Конституцією України, Законами України «Основи законодавства України про охорону здоров’я», «Про державні соціальні стандарти та державні соціальні гарантії», ст. 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України від 27.01.2016 № 34 «Про збільшення норм грошових витрат на харчування та медикаменти в закладах охорони здоров’я для ветеранів війни», ст.ст. 25, 91 Статуту територіальної громади міста Бердянська, виконавчий комітет Бердянської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Інформацію начальника відділу охорони здоров’я виконавчого комітету Бердянської міської ради Марч Т.І. про організацію харчуванням хворих під час перебування на лікуванні у стаціонарних відділеннях КНП БМР «Бердянське територіальне медичне об’єднання» у 2020 році взяти до уваги.

2. Директору КНП БМР «Бердянське територіальне медичне об’єднання» Єгорову Д.В. організувати харчування хворих (одного ліжкодня) у стаціонарних відділеннях КНП БМР «Бердянське територіальне медичне об’єднання» за рахунок коштів місцевого бюджету з 03 лютого 2020 року у розмірі: - госпітальні ліжка – до 30,45 грн. - інші ліжка – до 11,10 грн.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дойнову Ю.В.

Виконувач обов’язків міського голови, секретар міської ради Олексій ХОЛОД