Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

14/01/2020

Рішення виконкому від 14.01.2020 № 7 «Про організацію харчування дітей з інвалідністю у Комунальній установі «Центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів» Бердянської міської ради»

Про організацію харчування дітей з інвалідністю у Комунальній установі «Центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів» Бердянської міської ради

Заслухавши та обговоривши інформацію начальника управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Бердянської міської ради Токмань Н.А. про підсумки виконання норм харчування дітей з інвалідністю, які проходять соціальну реабілітацію в КУ «Центр соціальної реабілітації дітейінвалідів» Бердянської міської ради, виконавчий комітет зазначає, що при організації харчування Комунальна установа керується ст. 91 Бюджетного кодексу України, постановою Кабінету Міністрів України від 20.10.2010 № 953 «Про встановлення норм харчування на підприємствах, в організаціях та установах сфер управління Міністерства праці та соціальної політики». Згідно зі ст. 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 91 Статуту територіальної громади міста Бердянська виконавчий комітет Бердянської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Інформацію начальника управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Бердянської міської ради Токмань Н.А. про організацію харчування дітей з інвалідністю у Комунальній установі «Центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів» Бердянської міської ради взяти до уваги.

2. Забезпечити у 2020 році одноразове харчування дітей з інвалідністю, які перебувають у групах КУ «Центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів» Бердянської міської ради більше чотирьох годин.

3. Встановити середню плату за харчування дітей з інвалідністю у КУ «Центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів» Бердянської міської ради за рахунок коштів місцевого бюджету у сумі 10,80 грн. на день.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дойнову Ю.В.

Виконувач обов’язків міського голови, секретар міської ради Олексій ХОЛОД