Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

15/10/2020

Розпорядження міського голови від 15.10.2020 № 274-р «Про організацію розробки проєкту Програми соціально-економічного та культурного розвитку Бердянської міської об’єднаної територіальної громади на 2021 рік»

Про організацію розробки проєкту Програми соціально-економічного та культурного розвитку Бердянської міської об’єднаної територіальної громади на 2021 рік

Керуючись ст. 143 Конституції України, Законом України від 23.03.2000 №1602- III „Про державне прогнозування та розроблення програм економічного і соціального розвитку України”, ст.42 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про стратегічну екологічну оцінку”, постановою Кабінету Міністрів України від 26.04.2003 №621 „Про розроблення прогнозних програмних документів економічного і соціального розвитку та складання проєктів Бюджетної декларації та державного бюджету” (зі змінами), ст. 87 Статуту територіальної громади міста Бердянська та з метою своєчасної та якісної розробки проєкту Програми соціально-економічного та культурного розвитку Бердянської міської об’єднаної територіальної громади на 2021 рік (далі – Програма)

ЗОБОВ'ЯЗУЮ:

1. Затвердити робочий план організації розробки проєкту Програми соціальноекономічного та культурного розвитку Бердянської міської об’єднаної територіальної громади на 2021 рік (далі – робочий план), що додається.

2. Затвердити основні етапи здійснення стратегічної екологічної оцінки проєкту Програми соціально-економічного та культурного розвитку Бердянської міської об’єднаної територіальної громади на 2021 рік (далі – СЕО) згідно з додатком 1 та покласти координацію роботи з підготовки проєкту Програми, заяви про визначення обсягу СЕО проєкту Програми та звіту про СЕО проєкту Програми на управління економіки виконавчого комітету Бердянської міської ради.

3. Залучити до роботи з підготовки СЕО відповідно до основних етапів здійснення оцінки (додаток 1) управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету Бердянської міської ради; установи і організації, діяльність яких пов’язана з проведенням природоохоронних заходів; проєкт міжнародної технічної допомоги „Партнерство для розвитку міст” (Проєкт ПРОМІС), який впроваджує Федерація канадських муніципалітетів за фінансової підтримки Уряду Канади.

4. Секретарю Бердянської міської ради, заступникам міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, керуючому справами виконавчого комітету Бердянської міської ради згідно з розподілом обов’язків разом з керівниками структурних підрозділів виконавчого комітету Бердянської міської ради, начальнику Управління комунальної власності міської ради, начальнику фінансового управління виконавчого комітету Бердянської міської ради, виконувачам обов’язків старости Азовського та Нововасилівського старостинських округів забезпечити підготовку розрахунково-аналітичних матеріалів до проєкту Програми відповідно до визначеного плану та з урахуванням орієнтовної структури проєкту Програми (додаток 2), рекомендацій щодо розробки проєкту Програми (додаток 3) та Типової структури галузевого розділу проєкту Програми (додаток 4).

5. Рекомендувати:

1) Головному управлінню статистики у Запорізькій області забезпечити в межах плану державних статистичних спостережень надання відповідних інформаційних статистичних матеріалів;

2) установам та організаціям, діяльність яких пов’язана з проведенням природоохоронних заходів, забезпечити надання виконавчому комітету Бердянської міської ради інформації щодо виконання зазначених заходів за відповідний період.

6. Управлінню економіки виконавчого комітету Бердянської міської ради (Орлова Ю.В.) забезпечити розробку проєкту Програми та подання його міській раді для розгляду та затвердження в установленому порядку.

7. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

Міський голова Володимир ЧЕПУРНИЙ