Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

20/08/2020

Розпорядження міського голови від 20.08.2020 № 222-р «Про затвердження складу оперативного штабу та плану заходів щодо забезпечення соціального захисту бездомних осіб та осіб, звільнених з місць позбавлення волі, в осінньо-зимовий період 2020-2021 років у складних погодних умовах та під час надзвичайних ситуацій»

Про затвердження складу оперативного штабу та плану заходів щодо забезпечення соціального захисту бездомних осіб та осіб, звільнених з місць позбавлення волі, в осінньо-зимовий період 2020-2021 років у складних погодних умовах та під час надзвичайних ситуацій

З метою забезпечення соціального захисту бездомних осіб та осіб, звільнених з місць позбавлення волі, в осінньо-зимовий період 2020-2021 років у складних погодних умовах та під час надзвичайних ситуацій, згідно зі ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 87 Статуту територіальної громади міста Бердянська

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1.Затвердити:

1) Посадовий склад оперативного штабу для вжиття термінових заходів щодо забезпечення соціального захисту бездомних осіб та осіб, звільнених з місць позбавлення волі, в осінньо-зимовий період 2020-2021 років у складних погодних умовах та під час надзвичайних ситуацій, що додається.

2) План заходів щодо забезпечення соціального захисту бездомних осіб та осіб, звільнених з місць позбавлення волі, в осінньо-зимовий період 2020-2021 років у складних погодних умовах та під час надзвичайних ситуацій (далі план заходів), що додається.

2. Управлінню праці та соціального захисту населення виконкому Бердянської міської ради (Токмань Н.А.) узагальнити інформацію про виконання плану заходів та проінформувати міського голову до 01.04.2021 року.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дойнову Ю.В.

Міський голова Володимир ЧЕПУРНИЙ