Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

04/08/2020

Розпорядження міського голови від 04.08.2020 № 205-р «Про створення робочої комісії»

Про створення робочої комісії

Згідно зі ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 87 Статуту територіальної громади міста Бердянська, постановою Кабінету Міністрів України від 22.07.2020 № 641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», враховуючи постанову Головного державного санітарного лікаря України від 06.06.2020 № 36 «Про затвердження Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів в закладах, що надають послуги з розміщення на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)» та на виконання п.п.7.3 протоколу постійної міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуації від 20.07.2020 р. № 32,

ЗОБОВ'ЯЗУЮ:

1. Створити робочу комісію для здійснення обстежень оздоровчих закладів щодо виконання ними Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів в закладах, що надають послуги з розміщення на період карантину, у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19).

2. Затвердити посадовий склад робочої комісії: - секретар Бердянської міської ради, голова робочої комісії - представник сектору курортно-готельної діяльності виконавчого комітету Бердянської міської ради - представник Бердянського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області (за згодою) - представник відокремленого підрозділу «Бердянський міськрайонний відділ ДУ «Запорізький обласний лабораторний центр МОЗ України» (за згодою) - представник Бердянського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області (за згодою)

3. Робочій комісії здійснювати обстеження оздоровчих закладів на предмет виконання ними Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних 2 заходів в закладах, що надають послуги з розміщення на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19).

4. Рекомендувати Бердянському міському управлінню Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області та Бердянському відділу поліції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області відповідно до результатів обстеження прийняти відповідні заходи в межах своїх повноважень.

5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на секретаря міської ради Холода О. О.

Міський голова Володимир ЧЕПУРНИЙ