Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

16/07/2020

Розпорядження міського голови від 16.07.2020 № 190-р «Про оголошення конкурсу на посаду директора Бердянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 7 Бердянської міської ради Запорізької області»

Про оголошення конкурсу на посаду директора Бердянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 7 Бердянської міської ради Запорізької області

Керуючись ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 87 Статуту територіальної громади міста Бердянська, рішенням виконавчого комітету Бердянської міської ради від 14.07.2020 № 226 «Про затвердження Положення про конкурс на посади керівників закладів освіти Бердянської міської об’єднаної територіальної громади, що належать до комунальної форми власності, у новій редакції»,

ЗОБОВ'ЯЗУЮ:

1. Оголосити конкурс на посаду директора Бердянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 7 Бердянської міської ради Запорізької області.

2. Затвердити склад конкурсної комісії з проведення конкурсу на посаду директора Бердянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 7 Бердянської міської ради Запорізької області, що додається.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дойнову Ю.В.

Міський голова Володимир ЧЕПУРНИЙ