Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

11/06/2020

Розпорядження міського голови від 11.06.2020 № 149-р «Про створення тимчасової комісії з огляду Клубу юних моряків «Азовець» з флотилією відділу освіти виконавчого комітету Бердянської міської ради з приводу відвідування в групах не більше ніж 10 вихованців на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)»

Про створення тимчасової комісії з огляду Клубу юних моряків «Азовець» з флотилією відділу освіти виконавчого комітету Бердянської міської ради з приводу відвідування в групах не більше ніж 10 вихованців на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)

Згідно зі ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 40 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», на виконання п. 2 постанови Кабінету Міністрів України від 20.05.2020 № 392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби (COVID-19) та етапів послаблення протиепідемічних заходів», відповідно до ст. 87 Статуту територіальної громади міста Бердянська, протоколу постійної міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 05.06.2020 № 24 ЗОБОВ’ЯЗУЮ: 1. Створити тимчасову комісію з огляду Клубу юних моряків «Азовець» з флотилією відділу освіти виконавчого комітету Бердянської міської ради з приводу відвідування в групах не більше ніж 10 вихованців на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19) (далі тимчасова комісія).

2. Створеній тимчасовій комісії:

1) До 16.06.2020 р. здійснити перевірку готовності Клубу юних моряків «Азовець» з флотилією до відвідування в групах не більше ніж 10 вихованців у період карантину.

2) До 17.06.2020 р. надати матеріали за результатами перевірки готовності Клубу юних моряків «Азовець» з флотилією до відвідування в групах не більше ніж 10 вихованців у період карантину заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дойновій Ю.В.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дойнову Ю.В.

Виконувач обов’язків міського голови, секретар міської ради Олексій ХОЛОД