Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

04/06/2020

Розпорядження міського голови від 04.06.2020 № 141-р «Про передачу з балансу на баланс»

Про передачу з балансу на баланс

У зв’язку із закінченням робіт капітального ремонту приміщень КУ «Бердянський центр первинної медико-санітарної допомоги» БМР, військове містечко-2, буд.8, згідно зі ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 87 Статуту територіальної громади міста Бердянська

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Передати актом-авізо з балансу управління капітального будівництва, реконструкції та технічного нагляду виконавчого комітету Бердянської міської ради на баланс Бердянського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді фактичні витрати у сумі 109 413 грн 00 коп. (сто дев’ять тисяч чотириста тринадцять грн 00 коп.) по об’єкту: «Капітальний ремонт приміщень КУ «Бердянський центр первинної медико-санітарної допомоги» БМР, військове містечко-2, буд.8 м. Бердянськ Запорізької області». Це нежитлове приміщення утримується на балансі Бердянського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді згідно з наказом Управління комунальної власності Бердянської міської ради від 30.08.2017 №117.

2. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дєєву О.О.

Міський голова Володимир ЧЕПУРНИЙ