Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

13/03/2020

Розпорядження міського голови від 13.03.2020 № 68-р «Про затвердження нового складу комісії для комплексного огляду об`єктів базування маломірних суден на території м. Бердянськ»

Про затвердження нового складу комісії для комплексного огляду об`єктів базування маломірних суден на території м. Бердянськ

Керуючись ст.42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, п. 28 Положення про прикордонний режим, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27.07.1998 №1147 зі змінами, ст. 87 Статуту територіальної громади міста Бердянська, з метою своєчасного облаштування об`єктів базування маломірних суден до початку навігаційного сезону та у зв`язку з кадровими змінами

ЗОБОВ`ЯЗУЮ:

1. Затвердити новий склад комісії для комплексного огляду об`єктів базування маломірних суден на території м. Бердянськ згідно з додатком .

2. Це розпорядження є невід`ємною частиною розпорядження міського голови від 22.03.2019 № 94-р “Про проведення комплексного огляду об`єктів базування маломірних суден”.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Горячова Г.Г.

Міський голова Володимир ЧЕПУРНИЙ