Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

08/06/2021

Рішення виконкому від 08.06.2021 № 212 «Про організацію пасажирських перевезень з мікрорайонів міста до місць відпочинку у 2021 році»

Про організацію пасажирських перевезень з мікрорайонів міста до місць відпочинку у 2021 році

Згідно зі ст. 7, ст.37 Закону України “Про автомобільний транспорт”, керуючись ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, п.55 Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 № 1081, ст. 25 Статуту територіальної громади міста Бердянська, з метою організації пасажирських перевезень до місць відпочинку на території Бердянської міської територіальної громади у 2021 році виконавчий комітет Бердянської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Залучити на договірних засадах перевізників для здійснення перевезень пасажирів до місць відпочинку на тимчасових маршрутах загального користування на період курортного сезону 2021 р. згідно з додатком.

2. На період дії карантинних обмежень, пов`язаних із поширенням коронавірусної хвороби COVID-19, перевезення пільгових категорій громадян здійснювати відповідно до рішення виконавчого комітету Бердянської міської ради від 10.11.2020 №362 “Про організацію пасажирських перевезень на період карантинних обмежень”, без проведення компенсаційних виплат за пільгові перевезення окремих категорій громадян.

3. Доручити відділу транспорту та зв’язку виконкому Бердянської міської ради (Удовиченко І.В.) здійснити організаційні дії щодо укладання договорів з перевізниками, зазначеними у додатку до цього рішення.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гречку В.В.

Міський голова Валерій БАРАНОВ

Додаток