Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

11/05/2021

Рішення виконкому від 11.05.2021 № 170 «Про затвердження нового складу Координаційної ради з питань протидії соціальним хворобам при виконкомі Бердянської міської ради»

Про затвердження нового складу Координаційної ради з питань протидії соціальним хворобам при виконкомі Бердянської міської ради

Керуючись ст. 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 25 Статуту територіальної громади міста Бердянська, з метою координації діяльності виконкому Бердянської міської ради, підприємств, установ, громадських організацій з питань запобігання поширенню ВІЛ-інфекції, наркоманії, венеричних захворювань та туберкульозу, у зв’язку з кадровими змінами виконавчий комітет Бердянської міської ради

В И Р І Ш И В:

1. Затвердити новий склад Координаційної ради з питань протидії соціальним хворобам при виконкомі Бердянської міської ради, що додається.

2. Визнати таким, що втратило чинність, рішення виконавчого комітету Бердянської міської ради від 10.04.2018 № 128 «Про внесення змін до складу Координаційної ради з питань протидії соціальним хворобам при виконкомі Бердянської міської ради».

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Васильчишину В.М.

Міський голова Валерій БАРАНОВ