Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

13/04/2021

Рішення виконкому від 13.04.2021 № 162 «Про проведення ярмарку “Літній”»

Про проведення ярмарку “Літній”

Відповідно до ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 25 Статуту територіальної громади міста Бердянська, рішень виконавчого комітету Бердянської міської ради від 04.04.2018 № 104 «Про проведення ярмарків та сприяння розвитку всіх форм торгівлі у м. Бердянськ», від 09.03.2021 № 94 «Про затвердження переліку ярмарків, проведення яких заплановано у м. Бердянськ у 2021 році» виконавчий комітет Бердянської міської ради

В И Р І Ш И В:

1. Організатору ярмарку «Літній» (далі за текстом - Ярмарок) - управлінню економіки виконавчого комітету Бердянської міської ради (Орлова Ю.В.) вжити заходи щодо виготовлення Схеми проведення Ярмарку та розміщення (дислокації) ярмаркових об’єктів.

2. Доручити начальнику управління економіки виконкому Бердянської міської ради Орловій Ю.В. укласти договори на здійснення діяльності у ярмарковому об'єкті під час проведення Ярмарку:

1) з власниками об'єктів нерухомості, до яких безпосередньо прилягають ярмаркові об'єкти згідно зі Схемою проведення ярмарку та розміщення (дислокації) ярмаркових об'єктів, за наявності відповідної заяви суб'єкта господарювання та доданих належно оформлених документів, які підтверджують право власності на об'єкт нерухомості, за стартовою ціною із розрахунку кількості посадкових блоків орієнтовним розміром 7,2 кв.м;

2) з учасниками ярмарку, які подали заяви на розміщення ярмаркових об'єктів з торгівлі сувенірами згідно зі Схемою проведення ярмарку та розміщення (дислокації) ярмаркових об'єктів по вул. Горького (в районі житлових будинків №№ 29-31) та визначені переможцями аукціону (у разі отримання більше ніж 1 заяви на ярмаркове місце та проведення аукціону).

3. Визначити стартову ціну права укладення договору на здійснення діяльності у ярмарковому об'єкті під час проведення Ярмарку у розмірі 3015,50 грн за 1,0 кв.м.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Муху Ю.М.

Міський голова Валерій БАРАНОВ