Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

13/04/2021

Рішення виконкому від 13.04.2021 № 134 «Про внесення змін до складу комісії з питань міського пасажирського транспорту при виконавчому комітеті Бердянської міської ради»

Про внесення змін до складу комісії з питань міського пасажирського транспорту при виконавчому комітеті Бердянської міської ради

На підставі Закону України „Про автомобільний транспорт”, керуючись ст.30 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні ”, ст. 25 Статуту територіальної громади міста Бердянська, з метою ефективного вирішення питань, пов'язаних з організацією і здійсненням пасажирських перевезень у місті, та у зв’язку з кадровими змінами виконавчий комітет Бердянської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Внести до складу комісії з питань міського пасажирського транспорту при виконавчому комітеті Бердянської міської ради, затвердженого рішенням виконавчого комітету Бердянської міської ради від 09.02.2021 №39 “Про затвердження нового складу комісії з питань міського пасажирського транспорту при виконавчому комітеті Бердянської міської ради” (далі - комісія), такі зміни:

1) вивести зі складу комісії Буца Д.С. ;

2) ввести до складу комісії Логвиненка В.В., заступника начальника відділу поліції з превентивної діяльності Бердянського районного відділу поліції ГУ НП в Запорізькій області.

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гречку В.В.

Міський голова Валерій БАРАНОВ