Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

13/04/2021

Рішення виконкому від 13.04.2021 № 124 «Про затвердження Плану з виконання у 2021 році заходів Маркетингової стратегії міста Бердянська»

Про затвердження Плану з виконання у 2021 році заходів Маркетингової стратегії міста Бердянська

Керуючись ст. ст. 27, 40 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 91 Статуту територіальної громади міста Бердянська, в рамках забезпечення виконання рішення шістдесят третьої сесії Бердянcької міської ради VII скликання від 23.05.2019 № 49 “Про затвердження Маркетингової стратегії міста Бердянська” виконавчий комітет Бердянської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Затвердити План з виконання у 2021 році заходів Маркетингової стратегії міста Бердянська (далі - План), що додається.

2. Керівникам підприємств, закладів та установ, структурних підрозділів виконавчого комітету Бердянської міської ради:

1) Неухильно виконувати План згідно з установленими строками.

2) До 15 липня та 15 листопада 2021 року підготувати аналітичні звіти щодо проведеної роботи з виконання заходів Плану та надати їх до сектору реклами курорту та туризму виконкому Бердянської міської ради для узагальнення інформації та надання її міському голові на розгляд до 15.12.2021 р.

3. Відповідальність за виконання Плану покласти на заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Муху Ю.М., Гречку В.В., Божкову О.А., Васильчишину В.М., керуючого справами виконавчого комітету Юрченка О.С. у межах наданих повноважень.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Муху Ю.М.

Міський голова Валерій БАРАНОВ

Додаток