Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

13/04/2021

Рішення виконкому від 13.04.2021 № 112 «Про виконання Програми «Охорона здоров’я на 2020 рік» у новій редакції»

Про виконання Програми «Охорона здоров’я на 2020 рік» у новій редакції

За інформацією начальника відділу охорони здоров’я виконавчого комітету Бердянської міської ради Марч Т.І. про виконання Програми «Охорона здоров’я на 2020 рік» у новій редакції (далі – Програма), затвердженої рішенням сімдесят шостої сесії Бердянської міської ради VII скликання від 26.03.2020 № 35, на виконання завдань та заходів Програми було проведено певну роботу щодо покращення та оновлення матеріальнотехнічної бази комунальних лікувально-профілактичних установ міста; забезпечення хворих на цукровий діабет І типу препаратами інсуліну шляхом відшкодування його вартості, забезпечення осіб з інвалідністю і дітей з інвалідністю технічними та іншими засобами. Фінансове забезпечення Програми здійснювалось за рахунок коштів державного бюджету, бюджету Бердянської міської територіальної громади, а також за рахунок інших джерел, не заборонених чинним законодавством, у розмірі 51 659 912,00 грн, шляхом затвердження міською радою бюджетних призначень головному розпоряднику – відділу охорони здоров’я виконкому Бердянської міської ради.

Враховуючи вищезазначене, згідно з ст. 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 89, 91 Бюджетного кодексу України, ст. 125 Статуту територіальної громади міста Бердянська та з метою покращання надання медичної допомоги мешканцям Бердянської міської територіальної громади, вдосконалення діяльності комунальних лікувально-профілактичних закладів міста виконавчий комітет Бердянської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Інформацію начальника відділу охорони здоров’я виконавчого комітету Бердянської міської ради Марч Т.І. про виконання Програми «Охорона здоров’я на 2020 рік» у новій редакції, що додається, взяти до уваги. 

2. Вважати, що Програма «Охорона здоров’я на 2020 рік» у новій редакції виконана в цілому.

3. Доручити відділу охорони здоров’я виконкому Бердянської міської ради (Марч Т.І.) включити заходи вищезазначеної Програми, які не були виконані у 2020 році, до Програми «Охорона здоров’я на 2021 рік» та забезпечити її виконання.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Васильчишину В.М.

Міський голова Валерій БАРАНОВ

Додаток