Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

09/03/2021

Рішення виконкому від 09.03.2021 № 78 «Про демонтаж рекламних засобів»

Про демонтаж рекламних засобів

Згідно зі ст.30 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", ст.91 Статуту територіальної громади міста Бердянська, п.10.4. Порядку розміщення об’єктів зовнішньої реклами в місті Бердянськ у новій редакції, затвердженого рішенням шістдесят першої сесії Бердянської міської ради VI скликання від 30.07.2015 №10, на підставі службових записок адміністративного відділу виконавчого комітету Бердянської міської ради від 01.02.2021 №14.01-16/48, №14.01-16/49 “Про вжиття заходів”, з метою усунення порушень у сфері розміщення рекламних засобів виконавчий комітет Бердянської міської ради

В И Р І Ш И В:

1. Демонтувати рекламні засоби, що розташовані із порушенням “Порядку розміщення об’єктів зовнішньої реклами в місті Бердянськ у новій редакції”, у зв’язку з відсутністю дозволів на розміщення об'єктів зовнішньої реклами, а саме:

- по вул.Макарова, в районі бази відпочинку “Моряк”;

- по вул.Макарова, в районі аквапарку “Акваленд”.

2. Управлінню житлово-комунального господарства виконавчого комітету Бердянської міської ради забезпечити проведення робіт, пов'язаних з демонтажем рекламних засобів.

3. У разі знаходження власника рекламного засобу компенсація витрат організації, яка проводила демонтаж, покладається на власника демонтованого рекламного засобу на підставі виставленого рахунку та акта виконаних робіт з демонтажу, які надсилаються власнику в обов`язковому порядку у п`ятиденний термін з дати демонтажу.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гречку В.В., Божкову О.А. в межах наданих повноважень.

Міський голова Валерій БАРАНОВ