Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

13/01/2021

Рішення виконкому від 13.01.2021 № 9 «Про демонтаж рекламної конструкції»

Про демонтаж рекламної конструкції

Згідно зі ст.30 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", ст.91 Статуту територіальної громади міста Бердянська, п.10.3.2 Порядку розміщення об’єктів зовнішньої реклами в місті Бердянськ у новій редакції, затвердженого рішенням шістдесят першої сесії Бердянської міської ради VI скликання від 30.07.2015 №10, на підставі службової записки адміністративного відділу виконавчого комітету Бердянської міської ради від 17.12.2020 №14.01-16/336 виконавчий комітет Бердянської міської ради

В И Р І Ш И В:

1. Демонтувати рекламну конструкцію типу “біг-борд”, що розташована по Мелітопольському шосе, біля очисних споруд (у напрямку виїзду з міста) та належить ПАТ "Запорізький автомобілебудівний завод", у зв'язку з незадовільним санітарно-технічним станом, що може спричинити аварійну ситуацію для учасників дорожнього руху.

2. Управлінню житлово-комунального господарства виконавчого комітету Бердянської міської ради забезпечити проведення робіт, пов'язаних з демонтажем рекламної конструкції.

3. Компенсація витрат організації, яка проводила демонтаж, покладається на власника демонтованого рекламного засобу на підставі виставленого рахунку та акта виконаних робіт з демонтажу, які надсилаються власнику в обов`язковому порядку у п`ятиденний термін з дати демонтажу.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради в межах наданих повноважень.

Міський голова Валерій БАРАНОВ