Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

10/11/2021

Розпорядження міського голови від 10.11.2021 № 342-р «Про затвердження Положення про уповноважену особу (осіб) виконавчого комітету Бердянської міської ради в новій редакц»

Про затвердження Положення про уповноважену особу (осіб) виконавчого комітету Бердянської міської ради в новій редакції

Керуючись п.35 ст.1, ч.3 ст.3, ст.11 Закону України «Про публічні закупівлі» зі змінами, ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 87 Статуту територіальної громади міста Бердянська, з метою організації та проведення закупівель на засадах об’єктивності та неупередженості, здійснення заходів щодо оприлюднення в електронній системі закупівель необхідної інформації

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Затвердити Положення про уповноважену особу (осіб) виконавчого комітету Бердянської міської ради в новій редакції (далі – Положення), що додається.

2. Керівникам структурних підрозділів/посадовим особам виконавчого комітету Бердянської міської ради, які формують потреби на закупівлі, враховувати вимоги цього Положення.

3. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження міського голови від 20.05.2021 № 144-р «Про затвердження Положення про уповноважену особу (осіб) виконавчого комітету Бердянської міської ради в новій редакції»

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Муху Ю.М., керуючого справами виконавчого комітету Бердянської міської ради Юрченка О.С. у межах наданих повноважень.

Міський голова Валерій БАРАНОВ