Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

21/10/2021

Розпорядження міського голови від 21.10.2021 № 323-р «Про внесення змін до розпорядження міського голови від 24.03.2021 № 79-р „Про затвердження нового складу робочої комісії"»

Про внесення змін до розпорядження міського голови від 24.03.2021 № 79-р „Про затвердження нового складу робочої комісії”

Згідно зі ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 87 Статуту територіальної громади міста Бердянська, постановою Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 № 211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами), на виконання рішень місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (на період дії карантину), враховуючи постанови та розпорядження Головного санітарного лікаря України щодо організації протиепідемічних заходів при наданні послуг та здійсненні торгівлі суб’єктами господарювання,

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Внести до розпорядження міського голови від 24.03.2021 № 79-р „Про затвердження нового складу робочої комісії” такі зміни:

1) Включити до складу робочої комісії представника відділу з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення та охорони праці виконкому Бердянської міської ради.

2) Доповнити п. 2 розпорядження підпунктом 3 наступного змісту: “При здійсненні комісією моніторингу функціонування об’єктів торгівлі та сфери послуг на території Бердянської міської територіальної громади протягом дії обмежувальних карантинних заходів рекомендувати представнику Бердянського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області проводити опис та узагальнення виявлених порушень”.

3) У підпункті 2 п.2 розпорядження замість слів “міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій” читати “місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій”.

2. Це розпорядження є невід'ємною частиною розпорядження міського голови від 24.03.2021 № 79-р „Про затвердження нового складу робочої комісії”.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Муху Ю.М.

Міський голова Валерій БАРАНОВ