Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

06/10/2021

Розпорядження міського голови від 06.10.2021 № 310-р «Про призначення системного та додаткового адміністраторів ЄІАС „Діти”»

Про призначення системного та додаткового адміністраторів ЄІАС „Діти”

Згідно зі ст. 42 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 87 Статуту територіальної громади міста Бердянська, на виконання наказу Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту від 18.11.2008 № 4580, на підставі листа Мінсоцполітики від 02.10.2015 № 2201/0/205-15/57, у зв’язку з кадровими змінами

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Призначити системним адміністратором Єдиної інформаційноаналітичної системи „Діти” (далі - ЄІАС „Діти”) начальника відділу інформаційно-комунікаційних ресурсів виконкому Бердянської міської ради Кузьменка В.М.

2. Визначити, що системний адміністратор ЄІАС „Діти” виконує такі функції:

- розроблює і підтримує актуальним формуляр системи - опис комп'ютерів та серверного обладнання, які використовуються для роботи ЄІАС „Діти”;

- встановлює, налагоджує та модернізує програмне забезпечення комп'ютерів, які використовуються для роботи ЄІАС „Діти”;

- разом з адміністратором безпеки встановлює, налагоджує та модернізує засоби захисту інформації ЄІАС „Діти”;

- разом з адміністратором безпеки створює облікові записи в операційній системі для працівників районного рівня на робочих станціях, на яких встановлено ЄІАС „Діти”.

3. Покласти на системного адміністратора ЄІАС „Діти” Кузьменка В.М. відповідальність згідно з чинним законодавством.

4. Призначити додатковим адміністратором ЄІАС „Діти” головного спеціаліста відділу інформаційно - комунікаційних ресурсів виконкому Бердянської міської ради Гіренка С.В.

5. Визначити, що додатковий адміністратор ЄІАС „Діти” виконує функції системного адміністратор ЄІАС „Діти” на період його відпустки та тимчасової непрацездатності.

6. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження міського голови від 05.10.2015 № 289-р „Про призначення системного адміністратора ЄІАС „Діти”.

7. Координацію за реалізацією цього рішення та контроль за його виконанням покласти на керуючого справами виконкому Юрченка О.С.

Міський голова Валерій БАРАНОВ