Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

13/08/2020

Розпорядження міського голови від 13.08.2021 № 246-р «Про затвердження посадового складу комісії з повідомної реєстрації та вирішення спірних питань, що виникають при реєстрації колективних договорів, змін та доповнень до них»

Про затвердження посадового складу комісії з повідомної реєстрації та вирішення спірних питань, що виникають при реєстрації колективних договорів, змін та доповнень до них

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 13 лютого 2013 року №115 „Про порядок повідомної реєстрації галузевих (міжгалузевих) і територіальних угод, колективних договорів” зі змінами, затвердженими постановою Кабінету Міністрів України від 21 серпня 2019 р. № 768, керуючись ст. 42 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 87 Статуту територіальної громади міста Бердянська

ЗОБОВ`ЯЗУЮ:

1. Затвердити посадовий склад комісії з повідомної реєстрації та вирішення спірних питань, що виникають при реєстрації колективних договорів, змін та доповнень до них, що додається.

2. Комісії з повідомної реєстрації та вирішення спірних питань, що виникають при реєстрації колективних договорів, змін та доповнень до них, проводити свої засідання за необхідністю.

3. Управлінню праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Бердянської міської ради проводити реєстрацію колективних договорів, змін та доповнень до них, у порядку та терміни, передбачені чинним законодавством.

4. Управлінню економіки виконавчого комітету Бердянської міської ради брати участь у розгляді колективних договорів, змін та доповнень до них комунальних підприємств, установ та закладів бюджетної сфери; управлінню житлово-комунального господарства виконавчого комітету Бердянської міської ради брати участь у розгляді колективних договорів підпорядкованих комунальних підприємств.

5. Визнати такими, що втратили чинність, розпорядження міського голови від 04.11.2019 № 406-р “Про затвердження посадового складу комісії з повідомної реєстрації та вирішенню спірних питань, що виникають при реєстрації колективних договорів”, від 22.05.2020 № 125-р “Про внесення змін до розпорядження міського голови від 04.11.2019 №406-р “Про затвердження посадового складу комісії з повідомної реєстрації та вирішенню спірних питань, що виникають при реєстрації колективних договорів”.

6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Васильчишину В.М.

Виконувач обов’язків міського голови, секретар міської ради Олександр СВІДЛО