Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

04/08/2021

Розпорядження міського голови від 04.08.2021 № 238-р «Про внесення змін до складу мобільної робочої групи з питань боротьби з нелегальними пасажирськими перевезеннями автомобільним транспортом»

Про внесення змін до складу мобільної робочої групи з питань боротьби з нелегальними пасажирськими перевезеннями автомобільним транспортом

Керуючись ст. 42 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законами України “Про автомобільний транспорт” та “Про дорожній рух”, ст. 87 Статуту територіальної громади міста Бердянська, у зв`язку з кадровими змінами

ЗОБОВ`ЯЗУЮ:

1.Внести до складу мобільної робочої групи з питань боротьби з нелегальними пасажирськими перевезеннями автомобільним транспортом, затвердженого розпорядженням міського голови від 18.03.2021 № 75-р “Про затвердження нового складу мобільної робочої групи з питань боротьби з нелегальними пасажирськими перевезеннями автомобільним транспортом” ( далі - мобільна робоча група) такі зміни :

1) вивести зі складу мобільної робочої групи Гречку Віталія Вікторовича.;

2) ввести до складу мобільної робочої групи Федосова Василя Миколайовича, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради та призначити його керівником мобільної робочої групи.

2. Координацію роботи мобільної робочої групи та контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Федосова В.М.

Виконувач обов`язків міського голови, секретар міської ради Олександр СВІДЛО