Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

29/07/2021

Розпорядження міського голови від 29.07.2021 № 234-р «Про створення робочої групи»

Про створення робочої групи

Керуючись ст. 42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.87 Статуту територіальної громади міста Бердянська, на виконання протоколу місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 26.07.2021 № 12,

ЗОБОВ'ЯЗУЮ:

1. Затвердити посадовий склад робочої групи для обстеження існуючих зливових каналів у нижній частині міста Бердянська згідно з додатком.

2. Створеній робочій групі до 06.08.2021 року провести обстеження існуючих зливових каналів у нижній частині міста Бердянська з метою визначення орієнтовної вартості робіт щодо їх впорядкування та нанесення на карту міста.

3. Директорам комунальних підприємств Бердянської міської ради, вжити заходів, направлених на визначення фактичного розміру збитків, які спричинені об’єктам комунальної власності міста, що знаходяться у господарському віданні таких підприємств, та надати відповідну інформацію голові робочої групи.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Федосова В.М.

Міський голова Валерій БАРАНОВ