Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

23/06/2021

Розпорядження міського голови від 23.06.2021 № 189-р «Про призначення відповідальної особи з питань цифровізації та цифрової трансформації Бердянської міської територіальної громади Запорізької області»

Про призначення відповідальної особи з питань цифровізації та цифрової трансформації Бердянської міської територіальної громади Запорізької області

Згідно зі ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 87 Статуту територіальної громади міста Бердянськ, з метою поглиблення зв’язків між керівниками територіальних громад, їх відповідальними особами за цифровізацію, громадськими активістами та іншими особами, з Міністерством цифрової трансформації України, прискорення цифровізації Бердянської міської територіальної громади, впровадження нових ініціатив у питаннях цифрового розвитку

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Призначити Кузьменка Віктора Миколайовича, начальника відділу інформаційно-комунікаційних ресурсів виконавчого комітету Бердянської міської ради, відповідальною особою з питань цифровізації та цифрової трансформації Бердянської міської територіальної громади Запорізької області.

2. Внести відповідні зміни до посадової інструкції начальника відділу інформаційно-комунікаційних ресурсів виконавчого комітету Бердянської міської ради.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на керуючого справами виконавчого комітету Бердянської міської ради Юрченка О.С.

Міський голова Валерій БАРАНОВ