Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

10/06/2021

Розпорядження міського голови від 10.06.2021 № 173-р «Про проведення на території Бердянської міської територіальної громади щорічного заходу для дітей та осіб з інвалідністю “Арт-Локація “Поруч та разом”»

Про проведення на території Бердянської міської територіальної громади щорічного заходу для дітей та осіб з інвалідністю “Арт-Локація “Поруч та разом”

З метою підтримки розвитку соціальної адаптації та реабілітації дітей та осіб з інвалідністю, керуючись ст. 42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 87 Статуту територіальної громади міста Бердянська

ЗОБОВ`ЯЗУЮ:

1. Створити організаційний комітет з проведення на території Бердянської міської територіальної громади щорічного заходу для дітей та осіб з інвалідністю “Арт-Локація “Поруч та разом” та затвердити його склад, що додається.

2. Провести захід на базі дитячо-оздоровчих центрів, розташованих на території Бердянської міської територіальної громади.

3. Визнати таким, що втратило чинність розпорядження міського голови від 16.07.2018 № 276-р “ Про проведення в місті Бердянську щорічного заходу для осіб з особливими потребами “ Арт-Локація “Поруч та разом”.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Васильчишину В.М.

Міський голова Валерій БАРАНОВ