Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

02/06/2021

Розпорядження міського голови від 02.06.2021 № 164-р «Про затвердження плану дій з виконання резолюції Ради Безпеки ООН 1325 «Жінки, мир, безпека» на період до 2025 року на території Бердянської міської територіальної громади»

Про затвердження плану дій з виконання резолюції Ради Безпеки ООН 1325 «Жінки, мир, безпека» на період до 2025 року на території Бердянської міської територіальної громади

Керуючись ст. 42 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, з метою виконання Закону України «Про забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків», розпорядження Кабінету Міністрів України від 28.10.2020 № 1544-р «Про затвердження Національного плану дій з виконання резолюції Ради Безпеки ООН 1325 “Жінки, мир, безпека” на період до 2025 року», розпорядження голови Запорізької обласної державної адміністрації від 06.04.2021 № 223 “Про затвердження обласного плану дій з виконання резолюції Ради Безпеки ООН 1325 “Жінки, мир, безпека” на період до 2025 року», згідно з ст. 87 Статуту територіальної громади міста Бердянська, на виконання протокольного рішення засідання Координаційної ради з питань ґендерної рівності, запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі, протидії торгівлі людьми, впровадження Національного плану дій з виконання резолюції Ради Безпеки ООН 1325 «Жінки, мир, безпека» від 17.05.2021 № 2

ЗОБОВ`ЯЗУЮ:

1. Затвердити план дій з виконання резолюції Ради Безпеки ООН 1325 «Жінки, мир, безпека» на період до 2025 року (далі – План дій) на території Бердянської міської територіальної громади, що додається.

2. Керівникам структурних підрозділів виконавчого комітету Бердянської міської ради, Бердянського міського центру соціальних служб, Комунальної установи “Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)” Бердянської міської ради, Бердянських територіальних курсів цивільного захисту та безпеки життєдіяльності ІІІ категорії, Комунального некомерційного підприємства «Бердянський центр первинної медико-санітарної допомоги» Бердянської міської ради, Комунального некомерційного підприємства Бердянської міської ради "Бердянське територіальне медичне об'єднання", що беруть участь у виконанні Плану дій, та рекомендувати керівникам Бердянського районного відділу поліції ГУ НП в Запорізькій області, Бердянського міськрайонного управління Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Запорізькій області, Бердянського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, громадських організацій «Сяйво надії», “Жінка майбутнього”, «Переселенці та громади разом» забезпечити:

1) виконання Плану дій в межах повноважень;

2) надання до управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Бердянської міської ради Запорізької області інформації про стан виконання Плану дій щороку до 15 січня, починаючи з 2022 року.

3. Управлінню праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Бердянської міської ради (Токмань Н.А.) щороку до 01 лютого надавати міському голові інформацію про стан виконання цього розпорядження, починаючи з 2022 року.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Васильчишину В.М.

Міський голова Валерій БАРАНОВ