Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

14/12/2021

Розпорядження міського голови від 14.12.2021 № 384-р «Про затвердження графіків упорядкування, передачі архівних документів, складання, поновлення номенклатур справ, інструкцій з діловодства підприємств, установ та організацій, розташованих на території Бердянської міської територіальної громади, у 2022 році»

Про затвердження графіків упорядкування, передачі архівних документів, складання, поновлення номенклатур справ, інструкцій з діловодства підприємств, установ та організацій, розташованих на території Бердянської міської територіальної громади, у 2022 році

Керуючись ст. 42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України “Про Національний архівний фонд та архівні установи”, рішенням колегії Державного архіву Запорізької області від 16.08.2002, ст. 87 Статуту територіальної громади міста Бердянська, у зв’язку з введенням в дію нових нормативно-правових актів у сфері архівної справи та діловодства, з метою організації діловодних процесів з урахуванням вимог чинного законодавства, формування та забезпечення збереженості документів Національного архівного фонду підприємств, установ та організацій, розташованих на території Бердянської міської територіальної громади, що є джерелами комплектування Державного архіву Запорізької області документами Національного архівного фонду,

ЗОБОВ'ЯЗУЮ:

1. Затвердити:

1) Графік подання на розгляд експертно-перевірній комісії Державного архіву Запорізької області у 2022 році номенклатур, описів справ на документи Національного архівного фонду, що утворилися під час діяльності підприємств, установ та організацій, згідно з додатком 1.

2) Графік подання на розгляд експертної комісії архівного відділу Бердянської міської ради у 2022 році інструкцій з діловодства підприємств, установ та організацій згідно з додатком 2.

3) Графік передачі документів Національного архівного фонду підприємствами, установами та організаціями у 2022 році до архівного відділу Бердянської міської ради згідно з додатком

3.

4) Графік передачі архівним відділом Бердянської міської ради документів Національного архівного фонду до Державного архіву Запорізької області у 2022 році згідно з додатком 4. 

5) Графік проведення перевірок стану діловодства та архівної справи на підприємствах, в установах та організаціях у 2022 році згідно з додатком 5.

2. Архівному відділу Бердянської міської ради (Жаркова Г.М.) організувати роботу у 2022 році згідно з затвердженими графіками.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на керуючого справами виконкому Бердянської міської ради Юрченка О.С.

Виконувач обов’язків міського голови, секретар міської ради Олександр СВІДЛО