Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

17/05/2021

Розпорядження міського голови від 17.05.2021 № 135-р «Про створення робочої комісії з визначення об’єктів доступності для маломобільних груп населення»

Про створення робочої комісії з визначення об’єктів доступності для маломобільних груп населення

Керуючись ст. 42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Конвенцією ООН про права осіб з інвалідністю, ст. 87 Статуту територіальної громади міста Бердянська, рішенням виконавчого комітету Бердянської міської ради від 13.01.2021 № 8 “Про затвердження нового посадового складу комітету із забезпечення доступності осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженернотранспортної інфраструктури”, з метою приведення у відповідність до актуального стану електронної мапи доступності до об’єктів фізичного оточення Бердянської міської територіальної громади

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Створити робочу комісію з визначення об’єктів доступності для маломобільних груп населення у Бердянській міській територіальній громаді (далі робоча комісія) та затвердити її склад, що додається.

2. Робочій комісії:

1) Забезпечити збір інформації для актуалізації стану електронної мапи доступності до об’єктів фізичного оточення Бердянської міської територіальної громади.

2) Не менше одного разу на місяць проводити моніторинг щодо доступності до об’єктів фізичного оточення Бердянської міської територіальної громади.

3) Результати моніторингу виносити на розгляд комітету із забезпечення доступності осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури.

4) Щомісяця до 15 числа надавати до управління містобудування та архітектури виконавчого комітету Бердянської міської ради оновлену інформацію з фотофіксацією щодо доступності до об’єктів фізичного оточення Бердянської міської територіальної громади в письмовому та електронному вигляді, за формою та вимогами, що додаються.

3. Управлінню містобудування та архітектури виконавчого комітету Бердянської міської ради вносити актуальну інформацію в електронну мапу доступності до об’єктів фізичного оточення Бердянської міської територіальної громади.

4. Керівникам структурних підрозділів виконавчого комітету Бердянської міської ради, комунальних підприємств та бюджетних установ територіальної громади сприяти роботі робочої комісії, надавати необхідну інформацію (статистичні, аналітичні та інформаційні матеріали) у межах чинного законодавства.

5. Визнати такими, що втратили чинність, розпорядження міського голови від 15.02.2018 № 53-р “Про затвердження складу робочої комісії з визначення об’єктів доступності для маломобільних груп населення”, від 03.03.2020 № 54-р “Про внесення змін до розпорядження міського голови від 15.02.2018 № 53-р “Про затвердження складу робочої комісії з визначення об’єктів доступності для маломобільних груп населення”.

6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Божкову О.А., Васильчишину В.М., Гречку В.В., Муху Ю.В., керуючого справами виконкому Юрченка О.С. у межах наданих повноважень.

Міський голова Валерій БАРАНОВ