Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

17/05/2021

Розпорядження міського голови від 17.05.2021 № 131-р «Про внесення змін до розпорядження міського голови»

Про внесення змін до розпорядження міського голови

Керуючись ст. 42 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України “Про соціальні послуги”, постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2020 № 587 “Про організацію надання соціальних послуг”, Порядком визначення потреб населення адміністративно-територіальної одиниці у соціальних послугах, затвердженим наказом Міністерства соціальної політики України від 20.01.2014 № 28, ст. 87 Статуту територіальної громади міста Бердянська, в рамках участі м. Бердянськ у Проєкті міжнародної технічної допомоги “Зміцнення ресурсів для сталого розвитку приймаючих громад на сході України”

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Внести до розпорядження міського голови від 21.04.2021 № 112-р “Про створення робочої групи з розробки Стратегії розвитку системи надання соціальних послуг Бердянської міської територіальної громади на період до 2027 року” такі зміни:

1) за текстом розпорядження у назві робочої групи після слів "робочої групи з розробки” додати слова “та моніторингу”;

2) пункт 2 розпорядження читати в такій редакції:

“2. Затвердити Положення про Робочу групу з розробки та моніторингу Стратегії розвитку системи надання соціальних послуг Бердянської територіальної громади на період до 2027 року”;

3) у п.4 розпорядження слова та цифри “до 01 червня 2021 року” замінити на слова та цифри “до 01 серпня 2021 року”;

4) назву розділу V Положення про робочу групу з розробки та моніторингу Стратегії розвитку системи надання соціальних послуг Бердянської територіальної громади на період до 2027 року читати в такій редакції: “V. Обов’язки (відповідальність) та завдання Робочої групи”;

5) додати до розділу V. Обов’язки (відповідальність) та завдання Робочої групи Положення про Робочу групу з розробки та моніторингу Стратегії розвитку системи надання соціальних послуг Бердянської територіальної громади на період до 2027 року абзац такого змісту:

“Основні завдання діяльності робочої групи з реалізації Стратегії:

- визначення процедури виконання цілей;

- складання короткострокових планів дій, розподіл обов’язків з виконання конкретних завдань, визначення фахівців, партнерів та необхідних ресурсів;

- підготовка піврічних звітів щодо виконання Стратегії за встановленими індикаторами, з динамікою зміни показників; - підготовка пропозицій щодо внесення змін та доповнень до завдань та цілей Стратегії”.

2. Це розпорядження вважати невід’ємною частиною розпорядження міського голови від 21.04.2021 № 112-р “Про створення робочої групи з розробки Стратегії розвитку системи надання соціальних послуг Бердянської міської територіальної громади на період до 2027 року”.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Васильчишину В.М.

Міський голова Валерій БАРАНОВ