Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

11/05/2021

Розпорядження міського голови від 11.05.2021 № 128-р «Про затвердження Положення про систему управління охороною праці та безпекою життєдіяльності населення Бердянської міської територіальної громади»

Про затвердження Положення про систему управління охороною праці та безпекою життєдіяльності населення Бердянської міської територіальної громади

Керуючись ст.42 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", ст. 87 Статуту територіальної громади міста Бердянська, на виконання ст.34 Закону України “Про охорону праці”, Положення про систему управління охороною праці та безпекою життєдіяльності населення Запорізької області від 20.01.2017 року

ЗОБОВ`ЯЗУЮ:

1. Затвердити Положення про систему управління охороною праці та безпекою життєдіяльності населення Бердянської міської територіальної громади (далі - Положення), що додається.

2. Заступникам міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, начальникам структурних підрозділів виконкому Бердянської міської ради у у своїй роботі керуватися цим Положенням.

Міський голова Валерій БАРАНОВ