Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

21/04/2021

Розпорядження міського голови від 21.04.2021 № 110-р «Про внесення змін до розпоряджень міського голови»

Про внесення змін до розпоряджень міського голови Згідно з ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 87 Статуту територіальної громади міста Бердянська, рішенням виконавчого комітету Бердянської міської ради від 01.04.2021 №109 «Про розподіл обов’язків між заступниками міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради та керуючим справами виконкому», у зв’язку з кадровими змінами

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Внести до розпоряджень міського голови від 16.02.2021 № 47-р, 01.03.2021 № 61-р, 01.03.2021 №13-аг, 14.05.2020 № 109-р такі зміни: за текстом розпоряджень слова «керуючий справами виконавчого комітету Юрченко О.С.» замінити словами «заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Муха Ю.М.» у відповідних відмінках.

2. Внести до розпорядження міського голови від 01.12.2017 № 396-р «Про створення комплексної системи захисту інформації та Служби захисту інформації» такі зміни: пункт 6 викласти в новій редакції:

«6. З метою забезпечення проведення заходів з обстеження об’єктів інформаційної діяльності Центру надання адміністративних послуг у м. Бердянськ, на яких обробляється інформація з обмеженим доступом, та їх категоріювання, а також проведення випробувань та дослідної експлуатації систем захисту інформації, які створюються у Центрі надання адміністративних послуг у м. Бердянськ, підготовки пропозицій з питань захисту інформації створити комісію з технічного захисту інформації у складі:

Муха Ю.М. – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, голова комісії

Члени комісії:

Юрченко О. С. – керуючий справами виконавчого комітету Бердянської міської ради

Кузьменко В.М. – начальник відділу інформаційно-комунікаційних ресурсів виконавчого комітету Бердянської міської ради

Лаба Л.П. – начальник відділу з надання адміністративних послуг „Єдиний офіс” виконавчого комітету Бердянської міської ради, адміністратор

Крючина Н.О. – завідувач сектору з питань взаємодії з правоохоронними органами, оборонної та мобілізаційної роботи виконавчого комітету Бердянської міської ради».

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Муху Ю.М.

Міський голова Валерій БАРАНОВ