Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

31/03/2021

Розпорядження міського голови від 31.03.2021 № 86-р «Про створення комісії з питань бджільництва, попередження та встановлення фактів отруєння бджіл»

Про створення комісії з питань бджільництва, попередження та встановлення фактів отруєння бджіл

З метою реалізації державної підтримки галузі бджільництва, попередження та встановлення фактів отруєння бджіл засобами захисту рослин (пестицидами та агрохімікатами) під час обробітку аграріями сільськогосподарських культур на території Бердянської міської територіальної громади, відповідно до Закону України „Про бджільництво”, ст. 42 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Інструкції з профілактики та встановлення факту отруєння бджіл засобами захисту рослин, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 19.02.2021 №338 „Про деякі питання у сфері бджільництва”, ст. 87 Статуту територіальної громади міста Бердянська,

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Створити робочу комісію з питань бджільництва, попередження та встановлення фактів отруєння бджіл на території Бердянської міської територіальної громади (далі – робоча комісія).

2. Затвердити робочу комісію згідно з додатком.

3. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження міського голови від 02.11.2020 № 264-р „Про створення комісії з питань реалізації державної підтримки галузі бджільництва”.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Муху Ю.М.

Міський голова Валерій БАРАНОВ