Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

18/03/2021

Розпорядження міського голови від 18.03.2021 № 75-р «Про затвердження нового складу мобільної робочої групи з питань боротьби з нелегальними пасажирськими перевезеннями автомобільним транспортом»

Про затвердження нового складу мобільної робочої групи з питань боротьби з нелегальними пасажирськими перевезеннями автомобільним транспортом

Керуючись ст. 42 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законами України “Про автомобільний транспорт” та “Про дорожній рух”, ст. 87 Статуту територіальної громади міста Бердянська, у зв`язку з кадровими змінами

ЗОБОВ`ЯЗУЮ:

1. Затвердити новий склад мобільної робочої групи з питань боротьби з нелегальними пасажирськими перевезеннями автомобільним транспортом згідно з додатком.

2. Визнати таким, що втратив чинність, пункт 2 розпорядження міського голови від 08.02.2019 № 36-р “Про впорядкування пасажирських перевезень автомобільним транспортом в м. Бердянськ, с. Азовське Бердянського району, селах Нововасилівка, Роза, селищі Шовкове м. Бердянськ Запорізької області”.

3. Це рішення є невід`ємною частиною розпорядження міського голови від 08.02.2019 № 36-р “Про впорядкування пасажирських перевезень автомобільним транспортом в м. Бердянськ, с. Азовське Бердянського району, селах Нововасилівка, Роза, селищі Шовкове м. Бердянськ Запорізької області”.

4. Координацію роботи мобільної робочої групи та контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гречка В.В.

Міський голова Валерій БАРАНОВ