Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

01/03/2021

Розпорядження міського голови від 01.03.2021 № 60-р «Про внесення змін до розпорядження міського голови від 01.12.2017 №396-р «Про створення комплексної системи захисту інформації та Служби захисту інформації»»

Про внесення змін до розпорядження міського голови від 01.12.2017 №396-р «Про створення комплексної системи захисту інформації та Служби захисту інформації»

Згідно зі ст. 42 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, на виконання вимог Закону України від 05.07.1994 №80/94-ВР «Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах», Закону України від 01.06.2010 № 2297-VI «Про захист персональних даних», Положення про технічний захист інформації в Україні, затвердженого Указом Президента України від 27.09.1999 № 1229/99, та інших нормативних актів з питань технічного захисту інформації в Україні, ст. 87 Статуту територіальної громади міста Бердянська, з метою забезпечення захисту інформації під час її обробки в автоматизованій системі для оформлення документів, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус, та у зв’язку з кадровими змінами

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1.Внести до розпорядження міського голови від 01.12.2017 №396-р «Про створення комплексної системи захисту інформації та Служби захисту інформації такі зміни:

1) Пункт 4 викласти в новій редакції: «Призначити адміністратором безпеки в АС ЦНАП-БЕРДЯНСЬК начальника відділу інформаційнокомунікаційних ресурсів виконавчого комітету Бердянської міської ради Кузьменка В.М.».

2) Пункт 5 викласти в новій редакції: "Призначити системним адміністратором АС ЦНАП-БЕРДЯНСЬК головного спеціаліста відділу інформаційно-комунікаційних ресурсів виконавчого комітету Бердянської міської ради Гіренка С.В.».

3) Пункт 6 викласти в новій редакції: «З метою забезпечення проведення заходів з обстеження об’єктів інформаційної діяльності Центру надання адміністративних послуг у м. Бердянськ, на яких обробляється інформація з обмеженим доступом, та їх категоріювання, а також проведення випробувань та дослідної експлуатації систем захисту інформації, які створюються у Центрі надання адміністративних послуг у м. Бердянськ, підготовки пропозицій з питань захисту інформації створити комісію з технічного захисту інформації у складі:

Юрченко О. С. – керуючий справами виконавчого комітету Бердянської міської ради, голова комісії

Члени комісії:

Кузьменко В.М. – начальник відділу інформаційно-комунікаційних ресурсів виконавчого комітету Бердянської міської ради

Лаба Л.П. – начальник відділу з надання адміністративних послуг „Єдиний офіс” виконавчого комітету Бердянської міської ради, адміністратор

Крючина Н.О. – завідувач сектору з питань взаємодії з правоохоронними органами, оборонної та мобілізаційної роботи виконавчого комітету Бердянської міської ради».

2. Це розпорядження є невід’ємною частиною розпорядження міського голови від 01.12.2017 №396-р «Про створення комплексної системи захисту інформації та Служби захисту інформації».

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на керуючого справами виконавчого комітету Юрченка О.С.

Міський голова Валерій БАРАНОВ