Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

16/02/2021

Розпорядження міського голови від 16.02.2021 № 46-р «Про створення оперативного штабу»

Про створення оперативного штабу

Згідно зі ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.87 Статуту територіальної громади міста Бердянська, на підставі листа ПАТ «Запоріжгаз» від 11.01.2021 № 690-Сл-188-0121 щодо повного відключення абонентів природного газу м. Бердянськ, с. Азовське, с. Нововасилівка, с. Роза, сел. Шовкове у квітні 2021 року у зв’язку з проведенням ремонтних робіт на газопроводі високого та середнього тиску

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Створити та затвердити склад оперативного штабу на період проведення ремонтних робіт на газопроводі високого та середнього тиску ПАТ «Запоріжгаз», що додається.

2. Оперативному штабу розробити та затвердити план роботи штабу на період проведення ремонтних робіт на газопроводі високого та середнього тиску ПАТ «Запоріжгаз».

3. Сектору "Прес-служба" міської ради та виконавчого комітету Бердянської міської ради (Єгорова І.О.), управлінню житлово-комунального господарства виконавчого комітету Бердянської міської ради (Шеляг В.В.), відділу організаційної роботи та внутрішньої політики виконавчого комітету Бердянської міської ради (Ісаєвська С.М.) провести інформаційнороз’яснювальну роботу серед мешканців Бердянської міської територіальної громади щодо проведення робіт з відключення та підключення послуги газопостачання.

4. ПАТ «Запоріжгаз»:

1) Розробити оперативний покроковий план відключення абонентів Бердянської міської територіальної громади від послуги газопостачання та підключення після завершення ремонтних робіт та довести до відома Бердянської міської ради та її виконавчих органів у строк, що не перевищує 5 робочих днів до моменту відключення.

2) Інформувати голову штабу про хід виконання ремонтних робіт на газопроводах щоденно з моменту відключення газопостачання. 

5. ПАТ «Запоріжжяобленерго» привести оперативно-виїзні бригади у посилений режим роботи на період обмеження послуги газопостачання мешканцям Бердянської міської територіальної громади.

6. Управлінню економіки виконавчого комітету Бердянської міської ради (Орлова Ю.В.) вжити заходів щодо забезпечення жителів Бердянської міської територіальної громади продуктами першої необхідності в достатньому обсязі на строк проведення ремонтних робіт на газопроводі високого та середнього тиску ПАТ «Запоріжгаз».

7. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

Міський голова Валерій БАРАНОВ