Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

13/01/2021

Розпорядження міського голови від 13.01.2021 № 4-р «Про створення робочої комісії»

Про створення робочої комісії

Керуючись ст. 42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.87 Статуту територіальної громади міста Бердянська, на підставі листів КП «Бердянськводоканал» Бердянської міської ради від 20.08.2020 № 3999, від 02.09.2020 №4174 «Про укріплення ґрунту в зоні проходження напірного колектору від каналізаційної насосної станції КНС №7», для запобігання загрози розмиву та подальшого обвалу системи дощової каналізації Д=500 мм ПП «Сонячний берег Бердянська», а також руйнування каналізаційного колектору від КНС №7 Д=400 мм комунального підприємства «Бердянськводоканал» Бердянської міської ради, розташованого в районі провалля над схилом гори у мікрорайоні «Ліски»,

ЗОБОВ'ЯЗУЮ:

1. Затвердити склад робочої комісії для обстеження системи дощової каналізації Д=500 мм ПП «Сонячний берег Бердянська» та каналізаційного колектору від КНС №7 Д=400 мм комунального підприємства «Бердянськводоканал» Бердянської міської ради, розташованого в районі провалля над схилом гори у мікрорайоні «Ліски», що додається.

2. Створеній робочій комісії:

1) провести обстеження системи дощової каналізації Д=500 мм ПП «Сонячний берег Бердянська» та каналізаційного колектору від КНС №7 Д=400 мм комунального підприємства «Бердянськводоканал» Бердянської міської ради та розробити заходи, спрямовані на укріплення ґрунту в зоні провалля та проходження каналізаційного напірного колектору від КНС № 7 КП «Бердянськводоканал» Бердянської міської ради та запобігання його обрушення і потрапляння неочищених стоків у акваторію Азовського моря;

2) надати міському голові пропозиції щодо вирішення проблемної ситуації, що склалася;

3) залучати, за необхідністю, до участі у роботі комісії представників ТОВ «Азовська кабельна компанія», ПрАТ «Азовкабель», ПрАТ «Бердянський кабельний завод», ТОВ «НВО «Азовтекнолоджі електрик», ТОВ «Бердянський кабельний завод».

3. Контроль за виконанням на цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Божкову О.А. та 2 заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, до функцій якого відноситься вирішення питань житлово-комунального господарства в межах наданих повноважень.

Міський голова Валерій БАРАНОВ