Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

13.09.2024 15:06

Окупанти малюють цифри

2c8da248-2e11-41df-9dff-00cf82c6d4f2.png

40 тисяч обслуговуючого персоналу для курортів на ТОТ - окупанти озвучують нові приголомшливі цифри

Не встигли окупанти підбити підсумки сезону, знайти виправдання провалу та намалювати більш-менш прийнятну цифру, як представник окупаційної адміністрації окупованої частини Запорізької області - «в.о. міністра спорту та туризму» Ігор Котляр заявив про необхідність навчання 40 тисяч осіб для сфери обслуговування на курортах Запорізької області.

За задумом окупантів готувати персонал буде мелітопольський університет. Його випускники займуть нішу в сфері обслуговування. На тимчасово окупованій території Запорізької області Бердянськ є одним з найбільших міст зі статусом курорту і станом на сьогодні з однією з найбільш розвинених туристичних інфраструктур.

На цьому тижні окупанти підвели підсумки «курортного сезону» в Бердянську і за їх підрахунками в місті відпочило близько 130 тисяч туристів. Достовірність цієї цифри перевірити неможливо, однак моніторинг соціальних мереж, інформація від містян, публічні коментарі та стріми небагаточисельних росіян, які все ж таки доїхали до Бердянська, засвідчили, що пляжі і місто фактично були порожніми.

💬Заяви про необхідність підготовки 40 тисяч осіб для сфери обслуговування виглядає, як черговий маніпулятивний хід з боку окупантів на підтвердження популярності курортів на окупованих українських територіях Запорізької області.

49f6e74c-31bd-4bfa-9f5c-6530987143bc.jpg