Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

10/11/2020

Рішення виконкому від 10.11.2020 № 376 «Про встановлення розміру внесків за обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку централізованого водопостачання та водовідведення та їх розподілу між споживачами комунальних послуг, власниками (співвласниками) приміщень, які приєднані до інженерних мереж комунального підприємства «Бердянськводоканал» Бердянської міської ради»

Про встановлення розміру внесків за обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку централізованого водопостачання та водовідведення та їх розподілу між споживачами комунальних послуг, власниками (співвласниками) приміщень, які приєднані до інженерних мереж комунального підприємства «Бердянськводоканал» Бердянської міської ради

Керуючись підпунктом 19 пункту «а» ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законами України «Про житлово-комунальні послуги», «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання», Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житловокомунального господарства України від 05.06.2018 № 129 «Про затвердження Методики визначення розміру внесків за встановлення, обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку та їх розподілу між споживачами комунальних послуг, власниками (співвласниками) приміщень, обладнаних індивідуальними системами опалення та/або гарячого водопостачання», ст.25 Статуту територіальної громади міста Бердянська, на підставі звернення КП «Бердянськводоканал» БМР від 31.08.2020 № 4120, наданих підприємством розрахунків розміру внесків за обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку виконавчий комітет Бердянської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Встановити розмір внесків за обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку централізованого водопостачання та водовідведення споживачам комунальних послуг, а також власникам (співвласникам) будівель, які приєднані до інженерних мереж КП «Бердянськводоканал» БМР, у розрізі кожної будівлі окремо та відповідно до структури згідно з додатками 1, 2.

2. Комунальному підприємству «Бердянськводоканал» Бердянської міської ради (Македонський О.В.): 

- здійснювати нарахування внесків за обслуговування комерційних вузлів обліку щокварталу протягом року; внесків за заміну вузлів комерційного обліку - щокварталу протягом п’яти років або іншого строку за згодою сторін;

- кошти, отримані від встановлення, обслуговування та заміни вузлів комерційного обліку, спрямовувати на окремий рахунок та використовувати виключно на ці цілі.

3. Внески за обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку централізованого водопостачання та водовідведення стосовно об’єктів комунальної власності Бердянської міської об’єднаної територіальної громади, які перебувають в оренді або іншому користуванні (оперативному управлінні або господарському віданні, у разі безпосереднього використання балансоутримувачем, тощо) здійснювати за рахунок споживачів комунальних послуг (орендарів, користувачів) по цих об’єктах.

4. Встановлений розмір внесків за обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку вступає в дію з дня оприлюднення цього рішення на офіційному веб-сайті Бердянської міської ради.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Горячова Г.Г.

Міський голова Володимир ЧЕПУРНИЙ

Додаток 

Додаток 2

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення