Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

13/10/2020

Рішення виконкому від 13.10.2020 № 343 «Про продовження терміну дії Нормативів питного водопостачання для населення міста Бердянська»

Про продовження терміну дії Нормативів питного водопостачання для населення міста Бердянська

Згідно зі ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 29 Закону України «Про питну воду, питне водопостачання та водовідведення», ст. 25 Статуту територіальної громади міста Бердянська, з метою дотримання вимог Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 21.07.2005 № 630, виконавчий комітет Бердянської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Продовжити термін дії Нормативів питного водопостачання для населення міста Бердянська, затверджених рішенням виконавчого комітету Бердянської міської ради від 26.10.2017 № 352 «Про затвердження Нормативів питного водопостачання для населення міста Бердянська» зі змінами, до розроблення та погодження нових у порядку, визначеному чинним законодавством.

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Горячова Г.Г.

Міський голова Володимир ЧЕПУРНИЙ

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення